Informatie Gastouderland Flevoland

Mijn naam is Britte de Droog en ik ben de consulent van de provincie Flevoland.

Gastouderopvang is een groot onderdeel geworden van het huidige aanbod aan kinderopvang. Dit maakt het des te belangrijker om de Wet Kinderopvang goed uit te voeren. Als consulent van de provincie Flevoland zorg ik voor een fijne samenwerking met de gastouder zodat uw kind van de beste opvang kan genieten geheel naar de behoeften van de kinderen en binnen de wetgeving.

Gastouders en ouders kunnen van mij verwachten dat het contact persoonlijk is en op basis van een goede bereikbaarheid. Ik hecht er veel waarde aan als ouders en gastouders zich vrij genoeg voelen om positieve ervaringen en leerpunten te delen. Zo kan ik mijn service zo goed mogelijk blijven aanbieden.

Bent u op zoek naar een geschikte gastouder of gastouder aan huis? Ik ga geheel vrijblijvend voor u op zoek! Heb je al een gastouder gevonden? Ook dan kun je bij mij terecht en zorg ik er voor dat de overgang naar Gastouderland Flevoland soepel verloopt. Ben je gastouder of wil je gastouder worden en graag samenwerken met het beste gastouderbureau van Flevoland? Ook dan sta ik voor je klaar!